HANDELSBETINGELSER

Generelle oplysninger

MALERSVENDEN.DK /v Malermester Jens-Erik Busk
CVR: 17108948
Knoldeflodsvej 65
6800 Varde
salg@malersvenden.dk
Tlf: +45 2014 7012

Betaling

Hos MALERSVENDEN.DK kan du betale med Dankort, Visa, Mastercard, Mobilepay, PayPal og ved direkte bankoverførsel.
Ved direkte bankoverførsel, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Levering

Vi sender til hele Danmark med GLS og Brink Transport, alt afhængig af ordrens vægt og størrelse – ved over 30 kg sendes ordren altid på en palle med Brink Transport. Bor du i lejlighed anbefaler vi at du er hjemme til at modtage, eller vælger en anden leveringsadresse hvor fragtmanden har mulighed for at stille pallen.

Priserne variere en smule, men løber højest op i 241 DKK for en kvartpalle der kan rumme op til 100+ kg. Fragtbeløbet vil du altid kunne se inden du afgiver din ordre.

Leveringstiden er altid 2-3 dage – varen bliver pakket samme dag som vi modtager din ordre, og sendes næste formiddag. 

Hvis du har specielle ønsker i forhold til leveringen af din ordre, kan du altid notere dette i kommentarfeltet til din bestilling, så giver vi beskeden videre til fragtmanden.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Dette gælder IKKE malinger der er blevet tonet efter kundens ønske, medmindre vi har aftalt andet.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får den første vare i fysisk besiddelse.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved salg@malersvenden.dk eller på tlf: 2014 7012. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringe.

Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos forbrugeren, som denne på forhånd udtrykkeligt har anmodet om.

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
MALERSVENDEN.DK
Knoldeflodvej 65
6800, Varde

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
MALERSVENDEN.DK
Knoldeflodvej 65
6800, Varde

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

For at du kan handle med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos MALERSVENDEN.DK og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på www.malersvenden.dk er Sonny Busk, og kan kontaktes direkte her: sonny@malersvenden.dk eller på tlf: 4231 9432.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til nogle tredjepart.

Som registreret kunde hos MALERSVENDEN.DK, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: salg@malersvenden.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til salg@malersvenden.dk. Hvis det ikke kan lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til www.forbrug.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Har du nogle spørgsmål?

Hvis der er noget du er i tvivl vedrørende vores handelsbetingelser, er du velkommen til at tage kontakt til os, og så skal vi nok forsøge at belyse dem yderligere. Har du andre ikke-relaterede spørgsmål må du naturligvis også gerne kontakte os!